Sommar hälsning från Wells

Vi på Wells Rekrytering & Säljutveckling vill önska dig en fin sommar!

Glöm inte bort att semester också kan kallas ”LEDIGHET”. Att semestern kanske just ska handla om det, ledigheten. Vi springer så fort resterande del av året med allt vad vardag och liv innebär, så visst borde nu vara en bra tid att bara få ta det lugnt och prioritera vila och återhämtning? Släppa på krav, prestationer och planering. Ibland är det så lätt att fortsätta i samma snabba tempo.
Vi ska fortfarande hinna göra alla saker, hänga med vänner där, hälsa på släkten där, familjen där, minst en vecka solsäkrad på sydligare breddgrader, vi ska hinna träna, läsa böcker, njuta och ha det så himla härligt hela tiden. Förväntningarna är satta och därmed är också semestern spikad! Eller?

Den här semestern tänker vi värdesätta oss själva, lyssna på våra behov och önskemål. Vi vill stanna upp och reflektera och framförallt njuta av att bara vara ledig. Att det är okej att inte ha några planer en dag. Ge oss själva möjligheten att vara spontana och lyssna på vad vi faktiskt känner för att göra där och då. Kanske till och med välkomna rastlösheten för en stund. 

För semestern är till för oss och vi på Wells vill påminna dig om att göra den till din. 

Ha en fantastisk sommar!


 

Våra lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor