Hawal fick chefsroll på Aqua Dental, en av Stockholms största tandvårdskedjor

Hawal Kareem har en lång bakgrund som försäljningschef. I dag arbetar han som Operations Manager på tandvårdskedjan Aqua Dental, där han hamnade efter en smidig rekryteringsprocess via Wells Rekrytering & Säljutveckling.  AquaDental-Tandlakare-Stockholm[1].JPG

Aqua Dental sköter själva den större delen av rekryteringen i form av klinisk personal, men när det kommer till administrativa tjänster vänder de sig ibland till Wells. När det var dags att rekrytera en chef för service- och säljavdelningen gjordes inga undantag. Wells kontaktade i sin tur Hawal Kareem. Det blev en bra matchning och sedan juni 2019 arbetar han som Operations Manager på Aqua Dental.  

— Att ta hjälp av Wells har blivit ett naturligt val för oss. Vi vet att våra kandidater blir väl behandlade och får kontinuerlig uppdatering om status på rekryteringen. Hawal är en bra rekrytering och han är inte den enda medarbetare vi har Wells att tacka för, berättar Dajana Houdek, HR-chef på Aqua Dental. 

Skärmavbild 2020-02-06 kl. 12.14.32.png

Arbetar på Aqua Dentals huvudkontor i Stockholm 

På frågan om varför Hawal valde att börja arbeta på Aqua Dental svarar han att han tidigare arbetat inom vården, så att byta till tandvården kändes som ett naturligt steg. Han kände att det var dags att gå vidare och det här var en tjänst som lockade.   

— Såhär i efterhand blev det bättre än vad jag tänkt mig. Att arbeta med tandläkare och en verksamhet som Aqua Dental är annorlunda och precis den utmaning jag eftersträvat, vilket Linda på Wells förstod. Aqua Dental har också gett mig ett förtroende som gör att jag ständigt utvecklas. 

Wells stod för en seriös rekryteringsprocess  

— De var effektiva, konkreta och seriösa. Jag fick ständigt bra återkoppling och uppdatering från dem. De var också konkreta gällande vad rollen skulle innebära samt tydliga med att de trodde på mig, vilket såklart gav mig stöd, berättar Hawal 

aquadental-tandlakare-stockholm.jpeg

Dajana Houdek stämmer in:  

— Aqua Dental har nästan 400 anställda och vi fortsätter att växa. På fyra år har vi fyrdubblat antalet medarbetare, och jag tror att seriösa rekryteringsprocesser har varit en viktig faktor i framgången. Det är här det första intrycket skapas så vi väljer såklart dessa samarbetspartners med eftertanke.  

 Vikten av en förstående rekryterare 

Det bästa med Wells är enligt Hawal att de förstår sig på personer och har en förmåga att sätta sig in i olika situationer.  

— Jag upplevde dem som anpassningsbara och målmedvetna. Dessutom är de tydliga med vad de vill uppnå med deras företag, vilket gör det enkelt för mig att rekommendera dem till fler. Och då känns det ju som att de lyckats, avslutar Hawal 

 


 Våra lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor