facebook tracking

Välkommen Micke

”Everything seems impossible until it’s done”

Jag heter Mikael Tellqvist och har precis börjat här på Wells Rekrytering & Säljutveckling. Eller som vi internt kallar det, TEAM WELLS , för det är vi. 


Jag föddes i Sundbyberg men är uppvuxen i Järfälla norr om stan. Kommer ifrån en familj där båda mina föräldrar är/var poliser, ja faktiskt väldigt många fler personer i min släkt valde det yrket. Så man kan kanske säga att jag är det ”svarta fåret” i min familj då jag valde sporten och livet som Hockey målvakt.

Min karriär som professionell hockeyspelare sträcker sig tillbaka 20 år i tiden och något jag är väldigt stolt över. Under dessa år har jag bott i flertal olika länder med massor av olika kulturer. Detta har gett mig massvis med erfarenheter i livet. Jag har även lärt mig mycket inom allt från förhandlingar, människokännedom till socialt samspel.

Men nu är det dags för ett helt nytt kapitel i mitt liv. 
Det mesta inom sälj och rekrytering är nyheter för mig, men det ser jag bara som en jättehäftig utmaning då jag vet att bara man jobbar hårt och tror på det man gör så kan man ta sig långt. Väldigt långt.

”Everything seems impossible until it’s done”

Nu kör vi - Go Team Wells !!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor