facebook tracking
Avdelning

Account Manager

Connect
Vill du jobba med att bygga kundrelationer, öka lönsamhet och utveckla affärer?

Account Managers, AM, arbetsuppgifter består av att ta hand om företagets kunder och att stärka företagets position eller hjälpa organisationen att bli konkurrenskraftigare och följaktligen öka lönsamheten. Ingår oftast både nykyndsbearbetning och att utveckla företagets befintliga kunder.

Här berättar Niklas om sin upplevelse av Wells Rekrytering när han tog nästa steg i sin karriär;


 

Vi vill träffa dig...

...hör av dig så tar vi en fika!

Wells Rekrytering & Säljutveckling
Tel 070 410 33 04
linda@wellsrekrytering.se

Varför Wells

 • Vi bryr oss

  Fikar, lunchar, snackar, mailar, messar, kollar läget, följer upp, återkopplar, ger råd, peppar, coachar...

 • Matchar på riktigt

  För att hitta ditt drömjobb tar vi reda på vad du går igång på och vad du har för drömmar, förväntningar och mål. Vi vill lära känna dig lite mer på riktigt och inte bara genom att läsa om eller bekräfta dina tidigare erfarenheter från ett CV. CV känns lite trist, personliga mötet och att tänka framåt känns roligare!

 • Fokuserar på de bästa

  Vi strävar efter att hela tiden jobba med de bästa företagen inom sin nisch eller bransch. De intressanta jobben attraherar de bästa kandidaterna!

 • Jobbar på plats

  För att leverera rätt säljresurser och utveckla säljteam i toppklass behöver vi lära känna er verksamhet och det gör vi bäst genom att arbeta tillsammans med ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor