...genom att lära känna er verksamhet likväl som ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Rekrytering på plats
När er verksamhet är under tillväxt och har löpande behov säljresurser…

Många start-ups och tillväxtbolag har sällan resurser och tid för rekrytering. Man växer snabbt, företagskulturen ska sättas, försäljningen ska flyga samtidigt som säljarna också ska trivas och stanna kvar. 

Med rekrytering på plats menar vi att ni hyr oss som specialister för att lösa era rekryteringsbehov. Vi avlastar och kompletterar säljchefen i byggandet av ett framgångsrikt säljteam. 

Jag vill läsa mer om Rekrytering på plats...

Traditionell rekrytering
När ni har behov av en ny säljresurs…

Att rekrytera kräver mycket tid, att man har ett bra nätverk och har kunskap och förmåga att matcha rätt. Dessutom är du väldigt dyrt och resurskrävande med felrekryteringar.

Med traditionell rekrytering säkerställer vi att ni får säljresurser som matchar ert team och er företagskultur.

 
Searchuppdrag
När ni vill sköta rekryteringsprocessen själva men har svårt att attrahera kandidater…

Idag är det ju svårare att nå ut till kandidater enbart genom annonsering i olika medier. Då många av de bästa kandidaterna inte aktivt söker jobb är de också betydligt svårare att nå.

Med searchuppdrag sparar vi er tid och hjälper er att söka upp, kvalitetssäkra och sedan skicka rätt kandidaterna till er.

Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar om hur vi kan hjälpa er.

Bästa hälsningar,
Linda Wells 070 4103304

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi vill träffa dig...

...hör av dig så tar vi en fika!

Wells Rekrytering & Säljutveckling
Tel 070 410 33 04
linda@wellsrekrytering.se

 

Varför Wells

 • Vi bryr oss

  Vi träffas på kandidatens villkor, kollar läget, följer upp, återkopplar, ger råd, peppar, coachar...

 • Matchar på riktigt

  För att hitta ditt drömjobb tar vi reda på vad du går igång på och vad du har för drömmar, förväntningar och mål. Vi vill lära känna dig lite mer på riktigt och inte bara genom att läsa om eller bekräfta dina tidigare erfarenheter från ett CV. CV känns lite trist, personliga mötet och att tänka framåt känns roligare!

 • Fokuserar på de bästa

  Vi strävar efter att hela tiden jobba med de bästa företagen inom sin nisch eller bransch. De intressanta jobben attraherar de bästa kandidaterna!

 • Jobbar på plats

  För att leverera rätt säljresurser och utveckla säljteam i toppklass behöver vi lära känna er verksamhet och det gör vi bäst genom att arbeta tillsammans med ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Stockholm

Bobergsgatan 26
115 44 Stockholm Vägbeskrivning hello@wellsrekrytering.se 0704103304 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor