facebook tracking
Avdelning

Behöver ert företag rekrytera? Anlita Wells som rekryteringsresurs.

Connect
Vi levererar rätt säljresurser och utvecklar säljteam i toppklass!

Vill du ha en personlig, engagerad partner som förstår försäljning, som har lång erfarenhet av egen försäljning och att bygga framgångsrika säljorganisationer, anlita oss!

Vi strävar efter långsiktiga samarbeten och lär på riktigt känna er produkt/tjänst, säljprocess, företagskultur, utmaningar, mål och visioner. Vi hjälper idag många tillväxtbolag att utvecklas och att bygga säljteam i toppklass - Wells done!

Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar försäljning och hur man framgångsrikt bygger säljteam eller hittar nya toppsäljare.

Bästa hälsningar,
Maria Midell  070-515 00 89

Vi vill träffa dig...

...hör av dig så tar vi en fika!

Wells Rekrytering & Säljutveckling
Tel 070 410 33 04
linda@wellsrekrytering.se

Varför Wells

 • Vi bryr oss

  Fikar, lunchar, snackar, mailar, messar, kollar läget, följer upp, återkopplar, ger råd, peppar, coachar...

 • Matchar på riktigt

  För att hitta ditt drömjobb tar vi reda på vad du går igång på och vad du har för drömmar, förväntningar och mål. Vi vill lära känna dig lite mer på riktigt och inte bara genom att läsa om eller bekräfta dina tidigare erfarenheter från ett CV. CV känns lite trist, personliga mötet och att tänka framåt känns roligare!

 • Fokuserar på de bästa

  Vi strävar efter att hela tiden jobba med de bästa företagen inom sin nisch eller bransch. De intressanta jobben attraherar de bästa kandidaterna!

 • Jobbar på plats

  För att leverera rätt säljresurser och utveckla säljteam i toppklass behöver vi lära känna er verksamhet och det gör vi bäst genom att arbeta tillsammans med ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Stockholm

Bobergsgatan 26
115 44 Stockholm Vägbeskrivning hello@wellsrekrytering.se 0704103304

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor