facebook tracking
Avdelning

Great Story Video

Connect
Kom och jobba med oss! Vi söker just nu Account Mangers och praktikanter

Great Story Video är en fullservicebyrå inom videomarknadsföring och specialister inom både produktion och distribution. 

Vi är frälsta av effekten av rörligt innehåll och tycker att alla historier förtjänar att berättas. Därför hjälper vi idag företag inom en mängd branscher att visualisera och nå ut med sin historia oavsett om den handlar om företagets historia, senaste innovation eller företaget som arbetsgivare. Vi kombinerar kreativ verkshöjd med kostnadseffektivitet och nytänk i våra skräddarsydda spridningsstrategier som kännetecknas av tydliga effekter i målgruppen.

 

Vi vill träffa dig...

...hör av dig så tar vi en fika!

Wells Rekrytering & Säljutveckling
Tel 070 410 33 04
linda@wellsrekrytering.se

Varför Wells

 • Vi bryr oss

  Fikar, lunchar, snackar, mailar, messar, kollar läget, följer upp, återkopplar, ger råd, peppar, coachar...

 • Matchar på riktigt

  För att hitta ditt drömjobb tar vi reda på vad du går igång på och vad du har för drömmar, förväntningar och mål. Vi vill lära känna dig lite mer på riktigt och inte bara genom att läsa om eller bekräfta dina tidigare erfarenheter från ett CV. CV känns lite trist, personliga mötet och att tänka framåt känns roligare!

 • Fokuserar på de bästa

  Vi strävar efter att hela tiden jobba med de bästa företagen inom sin nisch eller bransch. De intressanta jobben attraherar de bästa kandidaterna!

 • Jobbar på plats

  För att leverera rätt säljresurser och utveckla säljteam i toppklass behöver vi lära känna er verksamhet och det gör vi bäst genom att arbeta tillsammans med ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Stockholm

Bobergsgatan 26
115 44 Stockholm Vägbeskrivning hello@wellsrekrytering.se 0704103304

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor