...genom att lära känna er verksamhet likväl som ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Utbildning i Det Coachande Ledarskapet - Wells Done!
Många säljorganisationer växer snabbt och man lyfter gärna bra säljare till säljchefer och coacher utan att ge dem direkta verktyg för att lyckas i sitt ledarskap.

Coachande ledarskap kan beskrivas som en informell ledarfilosofi där man utgår från medarbetarens egen vilja till lärande, outnyttjade potential, utveckling och förmåga att leda sig själv. 

Jag vill läsa mer om Coachande Ledarskap...

Coaching
Har du en säljare i teamet som har fastnat, som har svårt att hitta motivation och ta sig vidare?

Har du en säljare som vill ta nästa steg i sin utveckling men har svårt att hitta dit?

Coaching är ett samarbete mellan klient och coach i en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienten att maximera sin personliga och professionella potential. 


Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar om hur vi kan hjälpa er.


Bästa hälsningar,
Linda Wells 070 4103304

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Vi vill träffa dig...

...hör av dig så tar vi en fika!

Wells Rekrytering & Säljutveckling
Tel 070 410 33 04
linda@wellsrekrytering.se

 

Varför Wells

 • Vi bryr oss

  Vi träffas på kandidatens villkor, kollar läget, följer upp, återkopplar, ger råd, peppar, coachar...

 • Matchar på riktigt

  För att hitta ditt drömjobb tar vi reda på vad du går igång på och vad du har för drömmar, förväntningar och mål. Vi vill lära känna dig lite mer på riktigt och inte bara genom att läsa om eller bekräfta dina tidigare erfarenheter från ett CV. CV känns lite trist, personliga mötet och att tänka framåt känns roligare!

 • Fokuserar på de bästa

  Vi strävar efter att hela tiden jobba med de bästa företagen inom sin nisch eller bransch. De intressanta jobben attraherar de bästa kandidaterna!

 • Jobbar på plats

  För att leverera rätt säljresurser och utveckla säljteam i toppklass behöver vi lära känna er verksamhet och det gör vi bäst genom att arbeta tillsammans med ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Stockholm

Bobergsgatan 26
115 44 Stockholm Vägbeskrivning hello@wellsrekrytering.se 0704103304 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor