Behöver ert företag rekrytera?

Vi levererar rätt säljresurser och utvecklar säljteam i toppklass...

...genom att lära känna er verksamhet likväl som ert säljteam. Det är just för att vi lär känna ert team, företagskulturen, er vision, produkterna, tjänsterna, säljprocessen och era utmaningar som vi lyckas så bra.

Rekrytering på plats
När er verksamhet är under tillväxt och har löpande behov säljresurser…

Många start-ups och tillväxtbolag har sällan resurser och tid för rekrytering. Man växer snabbt, företagskulturen ska sättas, försäljningen ska flyga samtidigt som säljarna också ska trivas och stanna kvar. 

Med rekrytering på plats menar vi att ni hyr oss som specialister för att lösa era rekryteringsbehov. Vi avlastar och kompletterar säljchefen i byggandet av ett framgångsrikt säljteam. 

Jag vill läsa mer om rekrytering på plats...
 

 

Traditionell rekrytering
När ni har behov av en ny säljresurs…

Att rekrytera kräver mycket tid, att man har ett bra nätverk och har kunskap och förmåga att matcha rätt. Dessutom är det väldigt dyrt och resurskrävande med felrekryteringar.

Med traditionell rekrytering säkerställer vi att ni får säljresurser som matchar ert team och er företagskultur.

 
Searchuppdrag
När ni vill sköta rekryteringsprocessen själva men har svårt att attrahera kandidater…

Idag är det ju svårare att nå ut till kandidater enbart genom annonsering i olika medier. Då många av  de bästa kandidaterna inte aktivt söker jobb är de också betydligt svårare att nå.

Med searchuppdrag sparar vi er tid och hjälper er att söka upp, kvalitetssäkra och sedan skicka rätt kandidater till er.

Hör av dig så tar vi en kaffe och pratar om hur vi kan hjälpa er.

Bästa hälsningar,
Linda Wells 070 4103304

Sagt om Wells Rekrytering & Säljutveckling

Linda är en av de absolut främsta rekryterarna inom sälj i Sverige. Vi på Future Media Group har arbetat med henne och hennes team i över fem år, med fantastiska resultat. Vi ser Wells Rekrytering som en viktig pusselbit i vår fortsatta expansion.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor