Rekrytering på plats

Vi levererar rätt säljresurser och utvecklar säljteam i toppklass...

När er verksamhet är under tillväxt och har löpande behov av säljresurser…

Många start-ups och tillväxtbolag har sällan resurser och tid för rekrytering. Man växer snabbt, företagskulturen ska sättas, försäljningen ska flyga samtidigt som säljarna också ska trivas och stanna kvar. 

Med rekrytering på plats menar vi att ni hyr oss som specialister för att lösa era rekryteringsbehov. Vi avlastar och kompletterar säljchefen i byggandet av ett framgångsrikt säljteam. 
 
Vad innebär det i praktiken?
Vi sitter på plats hos er. Lär känna kulturen, säljprocessen, gruppen och förstår också hur dynamiken i gruppen bidrar till resultat.

När vi agerar rekryteringskonsulter på plats tar vi ett timarvode som baseras på volym och svårighetsgrad.

Det ni då investerar i är hjälp med annonshantering, search och headhunting av de bästa kandidaterna. Vi håller i intervjuer och koordinerar hela rekryteringsprocessen. Vidare gör vi uppföljningssamtal som är oerhört värdefulla för er som företag.

Vi kan också vara behjälpliga i introduktionen och bistå med professionell coaching.

FMG 2017-11-15 21.55.37.png

Future Media Group
Nu har vi framgångsrikt jobbat med Future Media Group i 5 år. 

Där har vi bidragit med expertis och rådgivning inom allt från analys, employer branding, rekrytering, processer och uppföljning. Wells har varit delaktig i över 100 rekryteringar och hjälpt hela FMG från ca 30 anställda till över 120 anställda. Vi jobbar nära, transparent och målstyrt.

Se vad våra kunder säger här;

Nyfiken och vill veta mer? Kontakta Linda.

 

 

Sagt om Rekrytering på plats

Linda är en av de absolut främsta rekryterarna inom sälj i Sverige. Vi på Future Media Group har arbetat med henne och hennes team i över fem år, med fantastiska resultat. Vi ser Wells Rekrytering som en viktig pusselbit i vår fortsatta expansion.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor